Over

Ik-rij-elektrisch is de referentiesite als het gaat om elektrische mobiliteit in België. 

groene elektriciteitDe focus ligt op nationaal en internationaal nieuws dat betrekking heeft tot elektrisch rijden in de breedste zin. het kan dus gaan om elektrische fietsen, elektrische auto’s, elektrische motoren of andere vormen van elektrisch vervoer zoals steps en scooters.

Het gaat niet alleen om de producten en het nieuws op zich maar ook over de praktische informatie er rond zoals verzekeringen, laadpassen, leasen, subsidies, enz.

De site biedt ook de mogelijkheid om vragen te stellen of te reageren op het forum. Ook onder de nieuwsberichten wordt de mogelijkheid geboden om te reageren. 

Deze site is een eenmansinitiatief. Bedoeling is om alle informatie over elektrische voertuigen (auto’s, fietsen, moto’s) te proberen bundelen. Deze site zal nooit volledig af zijn en ongetwijfeld steeds informatie missen. Alle suggesties, tips, verwijzingen naar nieuws zijn steeds welkom. ook constructieve feedback wordt steeds geapprecieerd. Dat kan door te mailen naar redactie@ik-rij-elektrisch.be of via het forum.

Jammer genoeg zijn er ook heel wat kosten aan een site verbonden (ontwikkeling, hosting, promotie, enz) Daarom plaats ik advertenties op mijn site. Als bezoeker kan je mij helpen door af en toe eens op een dergelijke advertentie te klikken en door geen adblockers te gebruiken (of ik-rij-elektrisch te whitelisten) Vertegenwoordig je een dienst of een product dan kan je ook adverteren op deze site. Hiervoor mail je naar advertising@ik-rij-elektrisch.be

7.500 bezoekers

Ik rij-elektrisch heeft in de eerste maanden duidelijk een positie in de markt verworven. Momenteel groeien we met 30 à 40% per maand en in 2022 haalden we gemiddeld  7.500 bezoekers per maand. We willen jullie graag allemaal danken voor het vertrouwen. Heb je vragen opmerkingen of suggesties, of wil je graag schrijven voor de site. Laat het ons zeker weten.