ElektrischFiets

Drie nieuwe NEO’s bij Cannondale

Eind oktober stelde Cannondale in Den Haag drie nieuwe NEO e-bikes voor. De Canvas Neo, de Tesoro Neo en de Treadwell Neo.

Canvas Neo.

Door Cannondale omschreven als de ideale stadsfiets met een perfecte zithouding voor lange afstanden. De Canvas Neo is uitgerust met een Ultra Bosch Perfomance line van 250 Watt en een 500Wh Bosch Powertube.

Tesoro Neo X

Drie nieuwe NEO’s bij CannondaleMet de Tesoro Neo X geraak je zowat overal. Zowel op straat als op onverharde ondergrond voelt deze fiets zich helemaal thuis. Ook in dit model vind je de 500Wh Bosch Powertube en de Ultra Bosch Perfomance line.

Treadwell Neo

De Treadwell Neo is de elektrische variant van de in mei verschenen Cannondale Treadwell. In tegenstelling tot bij de Canvas en de Tesoro vind je bij de Treadwell geen Bosch moter maar wel het lichte en onopvallende X35-aandrijfsysteem van Mahle ebikemotion. Het X35-systeem bestaat uit een een compacte motor van 250W die in de achternaaf zit. De accu van 250Wh zit in de onderbuis weggewerkt. De Treadwell Neo is voorzien van drie ondersteuningsniveaus: Van een licht duwtje in de rug tot een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Het voordeel van dit systeem is dat het slechts 3,5 kilogram weegt waardoor de fiets comfortabel en licht aanvoelt.

Alle Treadwell Neo’s zijn voorzien van de nieuwe Cannondale-wielsensor en de IntelliMount-stuurpen waarmee je makkelijk je smartphone op je stuur zet.

Drie nieuwe NEO’s bij Cannondale

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Notify of
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Reageren op dit artikel? Dat kan.x
()
x