ElektrischmilieuMotor

Rapide 3: Vanaf nu kan je leveren in schoonheid.

Gauis is een Taiwanese constructeur van E-Mobility sollutions voor bedrijven. Met de Rapide 3 hebben ze een  argo scooter ontwikkeld die ideaal is voor de “last-mile-delivery” in de steden.

Deze 100% elektrische scooter ziet er niet alleen futuristisch uit, hij is ook super functioneel ontworpen en ideaal om in stedelijke gebieden leveringen uit te voeren.

De Rapide 3 wordt voorzien van een lithium titanate batterij die super duurzaam is en de gebruiker in staat moet stellen om de batterij gedurende 8 jaar te gebruiken. Een ander voordeel van deze batterij is dat in 15 minuten 80% van de batterij wordt volgeladen.

De scooter heeft een laadcapaciteit tot 200 kilo en 440 liter. Hij werd zo ontworpen dat bestuurder de scooter tot 42° kan “tilten” om zo ook de smalste straatjes in de steden moeiteloos te bereiken.

Gauis Rapide 3 kan 42 graden tilten    het laadvermogen van de Rapide 3 is 440 liter

De motorfiets is voorzien van een motor met een maximale capaciteit van 18,5 kW met een koppel van 65 Nm. Je haalt er een maximale snelheid van 95 km/u mee en kan tot 105 kilometer rijden met een volle batterij.

Fleet analytics

Als eigenaar van de Rapide 3 (of verschillende van deze scooters) heb je de beschikking over een fleetmanagement systeem waarmee je op elk moment de locatie, route planning en diagnostics van elk van de voertuigen kan bekijken.

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Notify of
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Reageren op dit artikel? Dat kan.x
()
x