ElektrischFiets

Yamaha lanceert 4 gloednieuwe e-bikes

Yamaha mag dan vooral gekend zijn voor zijn motoren, het bedrijf stond mee aan de wieg van de elektrische fietsen. In 1993 reeds bracht het Japanse bedrijf de eerste elektrische motor voor een fiets op de markt. Ondertussen werden meer dan 2 miljoen eigen e-bikes verkocht.

yamaha e-bike

Dat Yamaha brood ziet in de markt blijkt uit het feit dat het merk in één keer 4 nieuwe modellen lanceert. De CrossCore en de CrossConnect zijn fietsen die we traditioneel als stads- of hybride fietsen zouden omschrijven. De UrbanRush is een traditionele racefiets die elektrisch wordt ondersteund. Ideale voor de meer sportieve ritten. Deze 3 types werden uitgerust met Yamaha’s nieuwste PW serie SE motor. Deze motor lever 70Nm koppel en wordt gekoppeld aan een 36 volt batterij.

Yamaha lanceert 4 gloednieuwe e-bikes Yamaha elektrische fiets

De vierde fiets, de YDC-Torc is een elektrische mountainbike. Deze fiets wordt standaard geleverd met een RockShox suspensievoorvork en met de PW-X motor die 80Nm koppel levert. Leuke feature, tijdens het fietsen kan je het zadel laten zakken om zo meer kracht te kunnen ontwikkelen bij het klimmen.

Yamaha elektrische mountainbike

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Notify of
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Reageren op dit artikel? Dat kan.x
()
x