AutoElektrischlaadpaalLaadpas

De Travelcard laadpas nu ook beschikbaar in België

Gesponsord bericht

Elektrische rijders hebben behoefte aan een groot oplaadnetwerk in binnen- en buitenland. Travelcard ondersteunt elektrisch rijden vanaf de eerste dag en heeft inmiddels één van de grootste beschikbare laadnetwerken in Europa. Sinds kort kan ook de Belgische elektrische rijder hiervan profiteren.

Toen de eerste elektrische auto’s naar Nederland kwamen, besloten wij direct om hiervan gebruik te maken. Want wij, als mobiliteitspas aanbieder, wilden alles weten van deze techniek en deze nieuwe manier van tanken. Wij bemachtigden een Tesla roadster en leerden direct de uitdagingen van elektrisch rijden kennen. Er waren nog weinig oplaadpunten, betalen bij laadpunten ging niet altijd even gemakkelijk en er was nog geen universele standaard voor laadkabels en stekkers. Wij stelden onszelf het doel dat wij een laadpas wilden creëren die het overal zou doen, zodat wij een bijdrage zouden leveren aan de adaptie van elektrisch rijden.

Inmiddels is elektrisch rijden niet meer weg te denken, maar zijn wij ook trots om te zeggen dat wij ons nog steeds inzetten voor zorgeloos elektrisch rijden. Inmiddels kan bij meer dan 90% van de oplaadpunten in Europa geladen worden met de laadpas van Travelcard. Nu kunnen wij ons verder richten op slimme toevoegingen op de laadpas. Bijvoorbeeld met handige apps of de mogelijkheid van het betalen van tolwegen.

Welkom België & Duitsland

Ons netwerk is er klaar voor en dit was voor ons een logische stap om de laadpas ook in onze buurlanden aan te bieden. Vanaf nu kan de Belgische elektrische rijder geheel online binnen enkele minuten een laadpas configuren, welke binnen twee werkdagen verzonden wordt. Bij ontvangst is deze te gebruiken bij meer dan 250.000 laadpunten.

Ook geschikt voor gemixte fleets

Hoewel wij blijven investeren vergeten we zeker de gebruikers van de plug-in hybride’s niet. Maar ook wanneer de vloot uit verschillende type voertuigen bestaat komt de Travelcard van pas. Tanken kan ook nog steeds bij 55.000 tankstations.

Wilt u ook zorgeloos elektrisch rijden en laden?

Maak voordelig kennis met Travelcard en profiteer van onze jarenlange ervaring op het gebied van elektrisch rijden en laden. Direct toegang tot meer dan 250.000 laadpunten in Europa inclusief alle laadpunten in België, Nederland en Duitsland. Bekijk ook de Travelcard website.

4 1 Stem
Artikelbeoordeling
Subscribe
Notify of
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Reageren op dit artikel? Dat kan.x
()
x