ElektrischMotor

Komt er binnenkort een elektrische Triumph?

Elektrische motoren zijn een snel groeiend segment in de markt van groene mobiliteit. Net zoals bij de fietsen zie je dat er nieuwe merken ontstaan maar dat er ook bestaande merken zijn die hun gamma uitbreiden met een elektrisch model. Zo kondigden we reeds aan dat Harley Davidson een reeks van elektrische motorfietsen op de markt gaat brengen. Een volgende in het rijtje zou wel een Triumph kunnen zijn. Het iconische Britse merkt dat sinds 1896 motorfietsen produceert is immers, bij zijn bestaande klanten een bevraging gestart over hoe zij naar elektrische motoren kijken.

Men kan zich natuurlijk de vraag stellen of je uit een groep van traditionele motorrijders, zoals de Triumph bezitters, wel een juist beeld gaat krijgen over de toekomst van elektrische motorfietsen maar aan de andere kant geeft het de bestaande klanten en ambassadeurs wel een gevoel van betrokkenheid bij het merk. De vragen die we terugvinden in de vragenlijst gaan over elektrische motos in het algemeen zoals:

  • heb je ooit op een elektrische motor gereden?
  • Hoe zou je die ervaringen omschrijven?
  • Heb je zelf een elektrische motor?
  • Wat zijn redenen om geen elektrische motor te kopen?
  • Vind je dat Triumph een elektrische motor moet ontwikkelen?

Daarnaast vind je in de vragenlijst ook vragen over elektrische fietsen en elektrische steps. Toch een opvallende vraagstelling zeker als je weet dat deze laatste 2 nu net de producten zijn die Harley davidson vorige maand heeft gelanceerd. Ook Ducati, een ander beroemd motormerk, heeft zich al op de markt van de elektrische fietsen gegooid en heeft ook aangekondigd dat ze een elektrische motor gaan ontwikkelen. Het wordt dus even afwachten om te zien wat Triumph uit deze vragenlijst gaat leren. Iets zegt ons dat ze conceptueel wel al een paar eerste oefeningen zullen hebben gedaan. Ongetwijfeld mogen we in de loop van de komende maanden wel wat nieuws verwachten. 

Bron: electrek

 

0 0 Stemmen
Artikelbeoordeling
Subscribe
Notify of
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Reageren op dit artikel? Dat kan.x
()
x