Test een Ampler gedurende 1.000 kilometer en hou de fiets

Momenteel kan je je inschrijven voor de 2de Ampler Challenge 2019. Het concept is vrij simpel. Je geeft je op om in één week 500 tot 1.000 kilometer met een Ampler te rijden. Je vertelt waarom je denkt dat jouw route en jouw verhaal origineel zijn en als je wordt uitgekozen en je brengt de proefrit tot een goed einde dan mag je de fiets houden.

Wie kan meedoen

Er zijn erg weinig beperkingen. De route die je wil fietsen moet in Europa liggen en moet ergens tussen de 500 en de 100 kilometer zitten. Het is absoluut niet van belang om eer ervaren fietser te zijn. Naar eigen zeggen is het net de bedoeling van Ampler om aan te tonen dat je met hun fietsen zonder enige ervaring fantastische tochten kan maken. 

Hoe meedoen?
 
  • Vertel wat over jezelf en waarom je mee wil doen. Laat ook weten wat het traject dat jij wil gaan doen speciaal maakt. Wil je met twee meedoen? Dat kan vertel dan ook iets over je partner.
  • Kies je favoriete Ampler Bike uit – deze mag je aan het einde houden.

Uit de inzendingen worden 1 of 2 deelnemers gekozen die de challenge mogen doen en de fiets kunnen winnen. Wacht niet te lang met het inschrijven. Dit kan nog tot 26 mei.

 
Volg ons of like ons.
error

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notify of